Alerg pentru Asociatia Ana si Copiii

 

Mihai Urluescu Asociatia "Ana si copiii"

43% Complete
430 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
8
Donations
I want to donate!

Copiii mananca. Invata. Se joaca. Sunt lucruri, aparent, banale. Pentru majoritatea copiilor. Dar pentru unii dintre ei este o adevarata minune ca au caiete pe care sa scrie, ca pot manca de doua ori pe zi, ca au creioane colorate. Prichindeii care fac parte din familii sarace au gasit un sprijin in asociatia „Ana si copiii”. Sunt voluntari care ii ajuta la teme, alti oameni cu suflet le doneaza caiete, stilouri, jucarii, mancare. Fiecare donatie ii poate ajuta sa aiba un viitor mai bun. Eu am ales sa alerg la Budapest Half Marathon petru ei.

Doneaza si tu pentru viitorii medici, profesori, ingineri, parlamentari ai Romaniei!

Investeste in viitorul tau!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociatia „Ana si Copiii” are o experienta de peste 12 ani, fiind acreditata si licentiata de M.M.F.P.S. ca furnizor de servicii sociale directe pentru copii si adolescentiproveniti din medii defavorizate.

Prin campaniile realizate pe site-ul Galantom, vom completa bugetul necesar construirii primului Centru de Excelenta in Educatie din Romania.

32nd Wizz Air Budapest Half marathon este cel mai mare semimaraton din Europa Centrala. Peste 15000 de participanti vor alerga pe langa obiectivele turistice din Budapesta. Pista de alergare trece prin centrul orasului, de-a lungul celebrului boulevard Andrassy, trecand peste Podul cu Lanturi spre Buda. Minunati-va de Castelul Buda, de panorama Pestei si de a treia cea mai mare cladire parlamenta

 

8 Donations

07 Sep 2017

Anonymous

35 RON
Success
07 Sep 2017
07 Sep 2017

Anonymous

30 RON
Doamne-ajuta. Bravo Neooooo.
19 Jul 2017

Anonymous

30 RON
05 Jul 2017
08 Jun 2017

Anonymous

100 RON
felicitari si spor :)
07 Jun 2017

Anonymous

100 RON
30 May 2017
Mihai Urluescu : Asociatia "Ana si copiii"
Alerg pentru Asociatia Ana si Copiii