Cel mai frumos cadou de ziua mea - copii fericiti de ziua lor

 

Andreea Manole Asociatia "Ana si copiii"

100% Complete
2,675 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta m-am hotarat ce mi-ar face ziua de nastere mai frumoasa si mai memorabila: sa daruiesc unor copii ocazia de a-si serba ziua de nastere, de a-si aminti cu drag de ea. Copiii se bucura mult mai mult de ziua lor de nastere decat adultii, sau cel putin decat mine. O stiu de la fiul meu, Stefan, si de la nepotul meu, Iustin. Tot anul vorbesc despre ziua lor, iar Stefan pur si simplu tresalta de fericire cand este surprins cu un tort si cadouri. Ba chiar am negociat anul acesta sa ne impartim zilele de nastere intre noi. Jumatate din tortul meu e al lui si jumatate din tortul de ziua lui e al meu. Ca sa nu o mai lungesc, daca intentionai sa imi faci un cadou, te rog sa donezi suma aceea unor oameni care se vor bucura cu adevarat sa isi serbeze ziua, niste oameni mici care stiu sa se bucure si merita un tort si un cadou personalizat. Iti multumesc!

Pentru cine e curios sa afle cum m-am hotarat, iata inceputul povestii:

De cativa ani mi-e tot mai greu sa fac cadouri la date fixe. Incerc sa compensez de-a lungul anului cand gasesc ceva care cred ca le e util celor dragi cu adevarat.

De ziua mea anul trecut am rugat familia si prietenii sa nu imi faca deloc cadouri si daca simt ei neparat nevoia sa imi faca un cadou, sa fie ceva ce nu contribuie la a depozita sau a avea in exces.

Ei bine, anul acesta, daca tot schimb prefixul, m-am pregatit mai din timp si am reusit sa gasesc cum sa obtin mai bine ce voiam anul trecut si cu ce rezonez mai degraba de cand am destul, chiar prea mult. Recunosc, am reusit sa ma hotarasc in stilul meu caracteristic, am facut cercetare pe cont propriu, am intrebat cativa oameni si am ales apoi cu sufletul. Multumesc pe aceasta cale celor care mi-au raspuns atat prompt dar si foarte util, usurandu-mi astfel decizia si m-au ajutat sa gasesc ceva ce sa ma bucure de ziua mea.

Pentru ca mie mi s-a parut un pic anevoios sa gasesc cum sa pun in practica dorinta pentru ziua mea, iata unde poti darui si tu ziua ta de nastere: ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia „Ana si Copiii” are o experienta de peste 12 ani, fiind acreditata si licentiata de M.M.F.P.S. ca furnizor de servicii sociale directe pentru copii si adolescentiproveniti din medii defavorizate.

Fiecare copil merita o Zi de Nastere Fericita! Every child deserves a Happy Birthday!

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

11 Donații

La multi ani!
02 Aug 2020

Anonymous

875 RON
29 Jul 2020

Anonymous

300 RON
27 Jul 2020

Anonymous

100 RON
La multi ani! :-*
25 Jul 2020

Anonymous

150 RON
La multi ani, Andreea! Speram ca sunteti bine, va pupam! Si pupici si lui Stefan! Abia astept sa ne vedem :)
24 Jul 2020

Anonymous

75 RON
24 Jul 2020
La multi ani, Andreea! :)
24 Jul 2020

Anonymous

75 RON
23 Jul 2020

Anonymous

150 RON
23 Jul 2020

Anonymous

500 RON
23 Jul 2020

Anonymous

300 RON
La mulți, mulți ani! Sa oferi și sa primești fericire toată viata ta!
23 Jul 2020
Andreea Manole : Asociatia "Ana si copiii"
Cel mai frumos cadou de ziua mea - copii fericiti de ziua lor