Ziua noastră ❤️

 

Adriana Păunescu-Stanca Asociatia "Ana si copiii"

100% Complete
1,575 RON
Sumă strânsă
800 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

..."Păi e și ziua ei!", zicea tata și făcea semn cu capul spre mine. Bunicul începea să râdă încurcat, cu ochii sclipind, apoi o punea pe bunica să facă drum întors: "Du-te și adu și pentru ea ceva". Bunica se grăbea în jos și-n sus pe scări, iar când se întorcea, ne împărțea și mie, și surorii mele exact același număr de bancnote. "Mulțumite amândouă?", râdeau apoi de noi, în timp ce eu și soră-mea rânjeam pe sub mustăți, iar ei deja turnau în pahare. 

Ani și ani de-a rândul, în copilărie, așa se întâmpla pe 30 noiembrie. Bunicii se uitau în calendarul ortodox, după "cruci roșii" , și își făceau calculele: pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, ziua surorii mele mai mari, Andreea. Pe 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, ziua mea. Că mă cheamă și Nicoleta, da. Numai că între ăștia doi sfinți, mă nășteam și eu, an de an ar veni, spre mirarea perpetuă a bunicilor. 

Așa că anul ăsta fac o "fentă". Îmi donez eu, din start, ziua de naștere! Fac asta pentru copiii aflați în grija Asociației Ana și Copiii, născuți în aceeași lună cu mine. Și facem așa: eu o să fiu eu, dar voi o să fiți bunicii mei! Practic, uitați că e ziua mea, dar știți că e ziua copiilor ăstora și donați niște bani pentru torturile și cadourile lor. Eu nu mă supăr nici acum, cum nu am făcut-o oricum niciodată pe seama asta. Ba chiar am să râd și mai tare pe 30 noiembrie, când am să văd că suma pe care mi-am propus să o adun va fi acoperită. 

Facem? ?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia „Ana si Copiii” are o experienta de peste 12 ani, fiind acreditata si licentiata de M.M.F.P.S. ca furnizor de servicii sociale directe pentru copii si adolescentiproveniti din medii defavorizate.

Fiecare copil merita o Zi de Nastere Fericita! Every child deserves a Happy Birthday!

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

La multi multi ani, Adri!
30 Nov 2021
30 Nov 2021

Anonymous

500 RON
29 Nov 2021
La multi ani frumosi! 😁
29 Nov 2021

Andrei

400 RON
La multi ani! :)
23 Nov 2021

Virginia Simona Prună

100 RON
La mulți ani,Nico! La mulți ani, copii!
21 Nov 2021

Catalin Militaru

150 RON
18 Nov 2021
La mulți ani de bine făcut in felul asta! ❤️
17 Nov 2021

Cristina Mocanu

100 RON
Îi transfer cu mare drag și sper să îi bucure pe micuți.
17 Nov 2021
Adriana Păunescu-Stanca : Asociatia "Ana si copiii"
Ziua noastră ❤️