Trimite un Copil in Tabara

Status: Fundraising

La ,,Ana si Copiii" ne lipsesc tare, tare mult taberele din anii trecuti si cum, de cand a inceput pandemia, nu am reusit sa-i mai scoatem pe copii in nicio excursie sau tabara, ne-am dori tare, tare mult sa organizam 3 excursii de 1 zi (2 in luna august si 1 in luna septembrie).  

80.35% Complete
Suma:

8,035 RON

Galantomi:

3

Donatii:

26

Target:

10,000 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Ne lipsesc tare, tare mult taberele din anii trecuti si cum, de cand a inceput pandemia, nu am reusit sa-i mai scoatem pe copii in nicio excursie sau tabara, ne-am dori tare, tare mult sa organizam 3 excursii de 1 zi (2 in luna august si 1 in luna septembrie).

Cine vrea sa ne ajute sa le facem asa o bucurie copiilor?

Costul pentru cele 3 excursii de 1 zi este de 300 lei/copil.   Au mai rămas 34 copii din cei 150, care așteaptă sa meargă în excursie!

Hai sa le facem impreuna aceasta bucurie!  

Despre ,,Ana si Copiii" 

Copiii sprijiniti in  programele ,,Ana si Copiii" provin din familii vulnerabile, din judetele Bucuresti, Ilfov, Prahova si Calarasi si au varste cuprinse intre 4 si 17 ani. Sunt copii din familii cu venituri mici, copii cu parinti care au un nivel redus de educatie, copii crescuti de un singur parintie, de frati mai mari, bunici sau rude apropiate, copii lipsiti de posibilitatea de supraveghere sau suport din partea familiei pe timpul zilei, copii cu unul sau ambii parinti plecati la munca in strainatate, copii cu parinti alcoolici sau violenti sau alte situatii delicate.  

Ana si Copiii sprijina in momentul de fata aproximativ 1000 de copii. 200 dintre acestia vin zilnic in Centrele noastre de Sprijin Social si Educativ din Bucuresti (sector 1), Prahova (Urlati) si Calarasi (Fundulea). Aici primesc 2 mese hranitoare pe zi, ajutor la teme, participa la activitati diverse de educatia non-formala, merg in tabere, drumetii, la teatru, la muzeu, primesc constant haine, rechizite, produse de igiena personala si tot ce au nevoie pentru a merge zilnic la scoala. Pentru ceilalti 800 de copii, datorita numarului limitat de locuri din Centre, in aceasta etapa,  asiguram lunar sprijin material care constata in pachete alimentare, haine, rechizite, etc.  

An de an Asociatia munceste insa si la cresterea capacitatii locatiilor sale, ca atare, pana la finalul anului 2021, vom deschide un nou Centru in Bucuresti, sector 3, cu o capacitate zilnica totala de inca 200 de copii.