Asociatia "Ana si copiii"

Asociatia "Ana si copiii"

Noul Centru de Sprijin Educational Ana si Copiii

Status: Fundraising

Prin campaniile realizate pe site-ul Galantom, vom completa bugetul necesar construirii primului Centru de Excelenta in Educatie din Romania.

[ Show more ]

14,440 RON

Raised:

8

Supporters:

106

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Prin campaniile realizate pe site-ul Galantom, vom completa bugetul necesar construirii noului Centru de Sprijin Educational ,,Ana si Copiii'', din sec. 3, 1733 mp, capacitate 200 copii, cu data estimata de finalizare in martie 2021. 

Noul Centru are urmatoarea structura: cantină si sala de mese pentru aproximativ 200 de copii, 5 săli de activități educaționale pentru grupe de vârstă diferite, 1 cameră de joacă, 1 cabinet medical, 1 cabinet de consiliere psihologică, 1 bibliotecă de peste 50 mp, 1 sală digitală, 2 dormitoare mari pentru copiii care au potențial și rezultate foarte bune la școală și își doresc să studieze la un liceu în București, o sală de muzică, 1 amfiteatru în aer liber pentru serbări, piese de teatru și alte evenimente pentru copii, 1 teren de sport multifuncțional care va fi folosit în orice sezon, 1 foișor pentru activități cu copiii în aer liber, 1 loc de joacă în aer liber pentru copiii între 4 și 10 ani, 1 depozit de 100 mp, compartimentat în mai multe spații, etc.