Doneaza-ti ziua de naștere – Fa un Copil Fericit de Ziua lui

Din pacate, pentru copiii din familii vulnerabile, zilele de nastere pot fi momente de tristete, cand, din lipsa resurselor financiare, parintii nu isi pot permite sa cumpere un cadou mult asteptat sau poate nici macar un tort simbolic. La „Ana si Copiii”, lunar, ne asiguram ca toti copiii simt bucuria zilei lor de naștere!

Toti cei 180 de copii inscrisi in programele Centrelor noastre de Suport Social si Educational din Bucuresti, Prahova si Calarasi, primesc un tort delicios pe care il pot impartasi cu familia si prietenii si un cadou personalizat. Este modul nostru de a le spune ca sunt unici si iubiti!

Cu ajutorul tau, prin campania ,,Doneaza-ti ziua de nastere – Fa un Copil Fericit de Ziua Lui”, ne asiguram ca avem resursele necesare pentru organizarea acestor momente de bucurie pentru toti copiii din programele noastre.

 

*Va recomandam sa începeți campania cu aproximativ 7-10 zile înainte de ziua voastra si sa fie activa inca aproximativ o saptamana dupa aceasta.

*Fiecare fundraiser de naștere isi stabileste propriul target de atins. Media este de obicei intre 700 și 1500 Ron.

 

Și asta e tot! Zilele de naștere pot face lumea mai buna!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

1

Suma:

100 RON

Evenimente fundraising

31 dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Doneaza-ti ziua de naștere – Fa un Copil Fericit de Ziua lui

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă, în schimb, o donație pentru una dintre cauzele cu care tu simți că rezonezi. 

100 RON

Suma:

2

Galantomi:
1 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Dragii mei prieteni, Anul acesta am decis sa imi serbez ziua de nastere intr-un mod unic, frumos si placut, cu ajutorul vostru, prietenii mei speciali

1,000 RON Target
100 RON Suma
1 Donatii
10% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

2,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete