Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Ruxandra Strugaru Asociatia "Ana si copiii"

50% Complete
350 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Acum 6 ani mi-am donat pentru prima data ziua de nastere. Am mers la Ana si Copiii si am intrebat daca au vreun copil nascut pe 14 mai, caruia sa ii aduc tort si cadouri de ziua sa. Am strans 4 cutii pline cu daruri, am comandat un tort roz cu flori de cires din marzipan si am mers la ziua Giuliei. Implinea 14 ani si urma sa isi primeasca buletinul. Si ne-am super bucuratimpreuna (si ea si eu2728.png)


Imi doresc sa fac acelasi lucru si anul acesta, mai ales ca in ultimile luni din lipsa de vitamina D am experimentat si tristeti si anxietati. Nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu le este lor.. Asa ca m-as dori sa ii ajutam sa isi umple camara cu bunatati, astfel incat, indiferent ce va urma, ai aiba acolo toate cele necesare (inclusiv faina,drojdie si spirt :))))
Sharing is caring! Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia „Ana si Copiii” are o experienta de peste 12 ani, fiind acreditata si licentiata de M.M.F.P.S. ca furnizor de servicii sociale directe pentru copii si adolescentiproveniti din medii defavorizate.

SUSŢIN PROIECTUL

Camara Copiilor

Ajuta-ne sa sustinem alimentatia copiilor din familii defavorizate! 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

15 May 2020

Irina B

50 RON
14 May 2020
08 May 2020
100 RON
:D
08 May 2020
Ruxandra Strugaru : Asociatia "Ana si copiii"
Cel mai frumos cadou de ziua mea