Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Camelia Radu Asociatia "Ana si copiii"

21.425037110341% Complete
433 RON
Sumă strânsă
2,021 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

 Mai știi petrecerile noastre cu copii, rude, tort, jocuri și cadouașe de când eram mici? Acele zile în care deveneam cei mai importanți și mai răsfățați, iar aproape orice dorință ne era îndeplinită? "Vrei să vii la ziua mea?" Era o întrebare așa emoționantă pentru mine pe atunci... Iar bucuria de a sufla în lumânări și a-mi pune o dorință se vede clar în orice poză!

 

Îi urmăresc cu drag pe cei de la "Ana și copiii", o asociație care are grijă de educația și starea de bine a sute de copii din România. Îi admir pe voluntari pentru dedicarea lor și impactul pozitiv pe care îl au în viața celor mici. Le oferă timp, atenție, o masă caldă, încurajări, îndrumarea de care au nevoie și mult mai mult de atât. Dar îi admir mult și pe cei mici, cât de cuminți, harnici și zâmbitori sunt în ciuda tuturor greutăților familiale și financiare. Anul acesta cu școala online, cu distanțarea socială și măștile, a fost pentru ei și mai greu decât de obicei, dar ei merg tot înainte.

 

De aceea cred că merită complet și pe deplin o zi de naștere fericită, cu tort, baloane, veselie și surprize pe măsură! 

 

În curând vine și ziua mea, pe 4 martie, iar anul acesta, cu ajutorul tău, aș vrea să fie una specială. Orice dar sau urare pe care mi le-ai face în mod normal, orice pahar de vin sau cină delicioasă pe care le-am fi savurat împreună, orice buchet frumos de flori, m-ar bucura să se transforme într-o contribuție către "Ana și copiii". 

 

Eu suflu imaginar în lumânări, iar dorința mi se îndeplinește: micuții născuți în Februarie și Martie vor avea parte de zile de naștere deosebite! Cu cifra magică de 2021 lei cred că am face cel puțin 10 copii fericiți. Nu ar fi minunat? 

 

Îți mulțumesc mult dacă vrei să faci o mică donație, sper să ne revedem curând și să ne îmbrățișăm tare și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia „Ana si Copiii” are o experienta de peste 12 ani, fiind acreditata si licentiata de M.M.F.P.S. ca furnizor de servicii sociale directe pentru copii si adolescentiproveniti din medii defavorizate.

Fiecare copil merita o Zi de Nastere Fericita! Every child deserves a Happy Birthday!

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

30 RON
Mulți ani cu experiențe faine, Cami! Iar bănuții să prindă bine celor care au nevoie de ei.
08 Mar 2021

Anonymous

75 RON
05 Mar 2021
La multi ani pisoi!
04 Mar 2021

Marina S

103 RON
La multi ani om minunat! ❤️
04 Mar 2021

Oana Miron

50 RON
La mulți ani!
16 Feb 2021
La mulți ani copil minunat!
16 Feb 2021
Camelia Radu : Asociatia "Ana si copiii"
Cel mai frumos cadou de ziua mea