Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Anca Staniloiu Asociatia "Ana si copiii"

50.333333333333% Complete
755 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Buna ziua, oameni dragi!

Iata ca a mai trecut un an plin de provocari  din care, cu siguranta, fiecare dintre noi a avut cate ceva de invatat si acest lucru ne ajuta in cresterea noastra personala. Desi acest an m-a tinut fizic la distanta de copiii de la Asociatia Ana si Copiii, am avut alte variante prin care sa le fiu alaturi.

Va multumesc tuturor celor care ma urmariti, care mi-ati fost alaturi, m-ati sprijinit in demersurile mele si mi-ati dat curaj si stiu ca o veti face in continuare!

Acum se apropie ziua mea de nastere si cu emotie imi indrept privirea spre voi toti care cititi aceste randuri si va anunt ca am ales din nou sa o donez acestor copilasi pentru a putea sa le umplem camara atat de necesara in sustinerea celor doua mese pe zi, asigurate de Asociatia Ana si Copiii.

In cazul in care alegeti sa ma sustineti in acest demers al meu, felicitandu-ma printr-o donatie pentru Camara Copiilor de la Asociatia Ana si Copiii, eu va multumesc cu recunostinta!

Va multumesc cu recunostinta si celor care ajutati printr-un share ca aceasta dorinta a mea sa ajunga la cat mai multi oameni si tuturor  celor care cititi aceste randuri si imi trimiteti felicitari si gandurile voastre bune prin orice cale, in orice mod!

Tot ce este bun sa vina la voi si voi sa fiti pregatiti sa primiti!

P.s.Dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia „Ana si Copiii” are o experienta de peste 12 ani, fiind acreditata si licentiata de M.M.F.P.S. ca furnizor de servicii sociale directe pentru copii si adolescentiproveniti din medii defavorizate.

Fiecare copil merita o Zi de Nastere Fericita! Every child deserves a Happy Birthday!

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Anonymous

30 RON
La mulți ani!
23 Mar 2021
23 Mar 2021

Anonymous

70 RON
La mulți ani 🧡🤗
19 Mar 2021

Anonymous

505 RON
Pentru ca ceea ce faci este deosebit
11 Mar 2021
Anca Staniloiu : Asociatia "Ana si copiii"
Cel mai frumos cadou de ziua mea