Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Laura Burticioaia Asociatia "Ana si copiii"

100% Complete
825 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
8
Donații

E greu să nu ai. E greu sa te uiți la mama ta cum economiseste din orice ca să iți ofere ție tot ce e mai bun pentru ca tu să ai mai multă șansă în viață. Șansa asta ți-o dau educația și eforturile celor de lângă tine care te ajută. Nu mi-a fost niciodată rușine să primesc o haină de la cineva căruia i-a ramas mică sau s-a plictisit de ea. Dacă nu era ruptă sau murdară, care era problema? Scria pe mine ca e SH? Nu scria și nici nu m-ar fi intersat nici daca ar fi scris. Ce dacă nu aveam telefon și sunam de la cabina telefonică?

Poate mi-a fost greu și mie, dar incomparabil mai greu le este acestor copii. Eu am avut norocul unei femei puternice care a a vut grijă de mine și care s-a autodepășit la orice nivel: era zugrav, croitor, instalator si profesor. Nu toți au norocul asta...unii poate nici nu mai au părinții lânga ei, alții poate îi au, dar mediul nu le e cel mai bun prieten pentru a se descurca cu multitudinea de greutăți. Parinții simt greutatea mai apăsatoare. Copiii mai târziu ajung să iși dea seama de sacrificiile părințiilor. Până atunci, haideți să ajutăm acești copii să primească educația și sprijinul de care au nevoie să crească sanatos și să poată să iși ajute ei singuri familia într-o zi.

Anul acesta de ziua mea, cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia „Ana si Copiii” are o experienta de peste 12 ani, fiind acreditata si licentiata de M.M.F.P.S. ca furnizor de servicii sociale directe pentru copii si adolescentiproveniti din medii defavorizate.

Fiecare copil merita o Zi de Nastere Fericita! Every child deserves a Happy Birthday!

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

Anonymous

100 RON
15 Mar 2021

Anonymous

200 RON
Happy birthday!
12 Mar 2021

Anonymous

75 RON
03 Mar 2021

Victor

50 RON
La multi ani, Laura!
02 Mar 2021
La multi ani! 😘🥳🥳
02 Mar 2021

Anonymous

100 RON
02 Mar 2021
La multi ani, Laurica!! ❤️
02 Mar 2021
02 Mar 2021